alltså ärligt:

Hej.

Läget!?


Kom igen nu Örebro, för helvete!
Jag e inte farlig, jag bits inte och jag håller förtroenden och löften.

MEN jag vill inte att du utnyttjar mig - för det märker jag direkt. Utan jag vill bara ha en "bra" vän / en vän som man kan prata med, umgås med, hitta på nåt kul med eller tråkigt med.. Bara nån att hänga med. Det vore kul.

Så skriv en lite kommentar bara så jag vet att du finns.


Vill du gå ut och käka nån gång?! Jag e på, om du inte vill - går jag o käkar själv. Jag e inte beroende av nån, vill heller inte bli det. Bara umgås på gemensamt plan. That's it.

SKRIV!

Mina "hobbies"

På min fritid gillar jag att fota men har ingen systemkamera - bara en digital-kamera. Men jag tycker det räcker för såå intresserad e jag inte. Men kanske skulle vara det om jag hade en bättre kamera?!

Har alltid hållt på o målat / ritat och liknande. Och i förra året gick jag en oljemålningskurs, de va skitkul lära sig teknikerna och hur man verkligen målar med just oljefärjer! :)
Det e lätt och lära sig, men desto svårare att måla riktigt snyggt.

Och nyss har jag gått en make up-kurs. Det var oxå skitkul, kort men intensivt! :)
Gillar färg och form. Och musik. I mängder.
Försöker alltid hitta ny musik, variation och nya stilar intresserar mig. :D

Oh fan, måste käka nu. bye så länge :)

nya tag!

Back on my feets.

Nya tag - jag har inga vänner här i Örebro känns det som. det e så just nu i a f.

Bättre med nya vänner än att försöka laga nåt gammalt som inte går.

Men, jag e beredd att jobba på min vänskap - MEN till en viss gräns. Så att det inte blir självdestruktivt för min egen del. Då e det dags att gå vidare.

Hur har haft det idag!?

Jag har vart nere på stan och köpt wienerbröd och grod-bakelse på Hälls Konditori. Älska Hälls, De har så bra godsaker där!! :D

Saknar dock nån att gå o fika med, men de e bättre att va själv och söka nytt än o fastna i gammalt som inte e bra!!

Nån som vill tillhöra min framtid på vänskapsplanet?!

lämnad.

Lämnad. Ensam igen.
Inga vänner.
Ledsen.

Jag har 2 kompisar men den ena e har lite ont om cash för att svara på sms. Och den andra har egna problem och mår dåligt.
Det har alltid varit jag som varit där för dom och gett en massa. Men jag får lixom inget tillbaks, då går dom vidare till en annan kompis och lämnar mig ensam. Varför GÖR folk såhär?!  E jag föör snäll?! Jag tycker inte det, jag vill hjälpa, men när dom inte vill ha min hjälp - va finns det då kvar?!

Jag vill ha en vän som man kan ha gemensamt utbyte av.
En vän som ställer upp men även e villig ta emot hjälp, om de e svårt. En vän som inte vänder en ryggen pga att man kanske e för godtrogen / snäll/ och bara vill stötta.
En vän som inte vänder en ryggen om man mår skit. Kanske blir dom rädda men säg det då så man inte undrar i evighet vad det är som fått dem att lämna en.

Jag vill helt enkelt ha en vän eller flera. Ifall en sviker kanske det finns nån annan man kan prata med.

Ska det vara så här svårt?!?!?!!?!?

idag

Ett allmänt inlägg.

Idag. Tagit det lugnt och vilat upp mig lite inför veckan som kommer. Mest spenderat tiden framför datorn, och surfat runt lite. Letar ständigt efter nya bakgrunder till skrivbordet eller bilder till mobilen. Låter rätt så trist va?! :P
Whatever - jag dras till bilder som e grafiskt rena eller de som helt enkelt fångar en vid första ögonkastet. Såna e svåra att hitta, men ibland så dyker dom upp och då bokmärker man sidan sirekt! ;)

Borde städat lite men inte orkat, gör det imorrn istället.

HUr har ni haft det idag!?

Finns fan inget o se på tv! :P

Kanske lite chattande om nån intressant kunde komma in på chatten.. ;P
Tyvärr bor ju de några kompisar inte i Örebro utan e utspridda över landet, och de träffar man inte så lätt.  Vore ju bättre om man hade flera vänner som befinner sig i just Örebro. 

Go'kväll!! :)

RSS 2.0